Cyclo - Evenementen

75ste Danilith Nokere Koerse

Woensdag 17 maart 2021

Cyclo

UPDATE 12 MAART 2020:

Danilith Nokere Koerse speelt in op de recente evoluties inzake Covid19 - Coronavirus. Het randevenement Danilith Nokere Koerse Cyclo gaat niet door.

Om de risico’s op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, vooral op plaatsen waar veel mensen samenkomen, willen wij als organisator mee onze verantwoordelijkheid nemen. We hebben dan ook beslist om de Danilith Nokere Koerse Cyclo, gepland voor 15 maart te verplaatsen naar een latere datum dit jaar.

We bekijken nu met de betrokken overheden en andere partners welke datum daarvoor het meest geschikt is. Zodra een nieuwe datum voor de Danilith Nokere Koerse Cyclo bekend is, zullen we die ook snel communiceren.

Het bestuur

15 maart 2020 - Danilith Nokere Koerse Cyclo:

Op zondag 15 maart 2020 zal Nokereberg opnieuw het strijdtoneel vormen voor Danilith Nokere Koerse Cyclo. 3 dagen voor de profs uitmaken wie de sprintkoning van Nokere wordt, is het de beurt aan de wielertoeristen om dit prachtige parcours in de Vlaamse Ardennen te verkennen. Vanuit het wedstrijddorp in Nokere vertrek je voor een tocht door de Zwalmvallei en Leiestreek met een serie pittige hellingen en kasseistroken. Kan jij bij aankomst op Nokereberg nog dezelfde eindsprint uit je benen schudden als Cees Bol vorig jaar?

Je hebt keuze uit 4 afstanden: 62 km - 96 km - 121 km en 155 km. Alle info vind je op www.etixxclassicstour.be/nl/


Weersverwachting Nokere
Meer weer in Nokere

Andere Nokere Koerse evenementen