78STE DANILITH NOKERE KOERSE

WOENSDAG 13 MAART 2024

Wielerinitiatie

Wielerinitiatie Kids Danilith Nokere Koerse 2-12 jarigen

De kasseiklassiekers staan weer voor de deur en dat doet bij veel kinderen de fietsbenen jeuken. Daarom organiseert vzw Nokere Sport, in samenwerking met Sportdienst Kruisem, opnieuw een wielerinitiatie.

Wie tussen 7 en 12 jaar oud is, is welkom op zaterdagvoormiddag 9 maart. Start om 9u30 aan de sporthal van Kruishoutem. Daar wachten de begeleiders van de Vlaamse Wielerschool en Team Never Give Up by Jolien Verschueren je op. Onder hun begeleiding kan je jouw techniek bijschaven op een hindernissen- en cyclocrossparcours. Daarnaast leg je een rondje af over het parcours van Danilith Nokere Koerse. Iedereen gaat naar huis met een aandenken en een mooie eerste koerservaring! De initiatie is gratis en je bent verzekerd. Einde voorzien rond 12u30. Een MTB-fiets* en een helm** is het enige wat je nodig hebt.

Wie tussen 2 en 6 jaar oud is, is welkom op zaterdag 9 maart tussen 13u30 en 15u in het publieksdorp bij Nokereberg. Daar kan je samen met je papa of mama een laagdrempelig fietsparcours afleggen. De initiatie is gratis en je bent verzekerd. Een (loop)fiets* en een helm** is het enige wat je nodig hebt. Vooraf inschrijven voor deze initiatie is niet verplicht, tenzij je een fiets* wil reserveren.

Schrijf je hier in

Wie vragen heeft, kan terecht bij sport@kruisem.be.

* Wie zelf niet over een fiets beschikt, kan gratis een MTB- of loopfiets gebruiken van de sportdienst. Vraag ernaar in het inschrijvingsformulier.
Cyclocross- en gravelfietsen zijn ook toegelaten.
** Het dragen van een helm is verplicht!