78STE DANILITH NOKERE KOERSE

WOENSDAG 13 MAART 2024

Cyclo

Op zondag 10 maart zal Nokereberg opnieuw het strijdtoneel vormen van de Danilith Nokere Koerse Cyclo. Drie dagen voor de profs uitmaken wie de sprintkoning van Nokere wordt, is het de beurt aan de wielertoeristen om dit prachtige parcours te verkennen.

Op het menu staan 3 mooie routes van 65, 90 of 130 km. Draaien en keren door de Vlaamse Ardennen en de pittoreske Zwalmstreek om bij het laatste eindschot te triomferen boven op Nokereberg, dat zijn de ingrediënten van deze sfeervolle toertocht!

SCHRIJF NU IN DOOR ONDERAAN OP JOUW GEWENSTE AFSTAND TE KLIKKEN!

6d Sports Nutrition Logo

Schrijf op voorhand in en geniet van het voordeeltarief!

Daarnaast kan je dit jaar dankzij 6d Sports Nutrition genieten van een exclusieve waardebon. Het Belgische sportvoedingsmerk is trotse partner van Nokere Koerse. Zij bieden een ruim aanbod 100% wetenschappelijke producten aan voor ieder type atleet. 6d is onder andere de vaste sportvoedingspartner van Soudal Quick-Step, de Red Lions en het BMC Pro Triathlon team.

Wie zich op voorhand inschrijft, ontvangt van 6d Sports Nutrition een waardebon van 10 EURO. De waardebon kan besteed worden op de 6d webshop.

Schrijf je liever de dag zelf in?

Dat kan, de inschrijvingsstand in Nokere is open op zondag 10 maart 2024:

  • 130 km: 07u30 - 9u00
  • 90 km: 07u30 - 10u00
  • 65 km: 07u30 - 11u00

Als lid van Cycling Vlaanderen of een andere wielerbond krijg je 2 euro korting, verrekend in de webshop.

De online inschrijvingen zijn afgesloten. Vanaf nu kan u enkel nog inschrijven op de dag zelf. Daarvoor ga je naar de VIP-tent.