SsangYong en garage Cnockaert overhandigen de publiciteitswagens voor Danilith Nokere Koerse - Blog

74ste Danilith Nokere Koerse

Woensdag 20 maart 2019

SsangYong en garage Cnockaert overhandigen de publiciteitswagens voor Danilith Nokere Koerse

maandag 06 november 2017
6- november 2017 - Garage Cnockaert uit Oudenaarde heeft vandaag met enige trots onze SsangYong publiciteitswagens voorgesteld voor "Danilith Nokere Koerse" : de SsangYong Actyon Sports en
onze gloednieuwe SsangYong Rexton.

SsangYong is Koreaans. Maakt SUV’s die verbazend dicht aansluiten bij wat we van een gezinswagen verlangen. Stoer op het eerste gezicht, vastberaden in alle omstandigheden en streelzacht voor wie hem beter wil leren kennen.

De VAB heeft de SsangYong Tivoli en de SsangYong XLV,2 jaar op rij, bekroond als ‘gezinswagen van het jaar’. Daar speelt, naast degelijkheid en veiligheid, het budgetvriendelijk karakter zeker een rol in.

Bij het opstarten van een nieuw automerk, hoort publiciteit. Stevige publiciteit zelfs.

Samen met SsangYong Belux hebben wij, Garage Cnockaert, doelbewust voor Danilith Nokere Koerse gekozen. De bereikbaarheid is simpelweg iedereen. Van Jan met de pet, tot de CEO’s van de grote bedrijven. In een ongedwongen sfeer, naast elkaar…

Bovendien liggen de roots van Garage Cnockaert in de Duffelstraat in Nokere.

Rony De Sloovere vertrekt hier straks, als eerste in België, met de gloednieuwe SsangYong Rexton.

Hét paradepaardje van SsangYong voor het komende autosalon.
Die wagen heeft een 2.2 diesel motor, automatisch geschakeld. Het is de Quartz uitvoering die standaard is afgewerkt met een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, Apple Car Play, cruise control, automatisch remsysteem, rijvakdetectie, verkeersbordherkenning, 9 airbags, verwarmd stuurwiel, … Opties zijn o.a.lederen interieur met verwarmde zetels voor en achter en geventileerde zetels vooraan. Netto kostprijs van die wagen is 35.480 € (btw inclusief)
De SsangYong Rexton Automaat 4x4 heeft een sleepvermogen van 3,5 ton. Nog één van de weinige wagens die dit kan.

Carl De Deken vertrekt met een SsangYong Actyon Sports. Een pick up of lichte vracht met 5 zitplaatsen. Die wagen heeft ook een 2.2 dieselmotor en is manueel geschakeld. Het is een Attitude uitvoering en is standaard afgewerkt met trekhaak, verwarmde zetels voor en achter, hardtop, elektrisch inschakelbare 4x4, automatische airco, cruise control, parkeersensoren achter,… Netto kostprijs van deze wagen is 30.475 € (btw inclusief). De SsangYong Actyon Sports heeft een sleepvermogen van 2,3 ton.

Publiciteit op wagens is voor ons het meest renderende.

En hoe kan je, in een toch wel mannenwereld het best opvallen ? Met een sexy vrouw, niet ?

Het ontwerp komt van ons grafisch ontwerpburo Grafica uit Oudenaarde. De technische uitvoering door Compu Sign uit Zulte, een partner waar Danilith Nokere Koerse al jaren mee samenwerkt.

Tijdens de koers zelf worden er nog eens 5 extra SsangYong wagens ingezet met de mogelijkheid om met genodigden de koers vanop de eerste rij te kunnen volgen. Uiteraard worden hier acties voor uitgeschreven. Deze zullen te volgen zijn op onze facebookpagina.

Vanaf nu is het samen met de organisatie van Danilith Nokere Koerse, aftellen naar 10,11 en 14 maart 2018 !

Meer info :

www.garagecnockaert.be

www.ssangyong.be