Netwerkavond editie 2020 - Blog

75ste Danilith Nokere Koerse

Woensdag 17 maart 2021

Netwerkavond editie 2020

donderdag 05 december 2019
Danilith Nokere Koerse organiseerde op 5 december 2019 zijn netwerkevent in het Leietheater te Deinze.

DOWNLOAD HIER DE PARTNERBROCHURE 2020.

Terwijl het peloton nog in winterslaap is, zijn de bestuursleden al druk bezig met de voorbereidingen van Danilith Nokere Koerse editie 2020.

Drie internationale wielerwedstrijden organiseren voor juniors, dames en mannen kan enkel met de steun van vele partners die op 5 december werden uitgenodigd naar het Leietheater te Deinze. Voor de ingang twee nieuwe SsangYong Korando's, de stijlvolle én veelzijdige SUV. Bestuursleden Rony De Sloovere en Carl Dedeken kregen de sleutels van hun SsangYong overhandigd, waarmee ze de komende maanden SsangYong en Danilith Nokere Koerse zullen promoten in de streek.

De genodigden werden in het Leietheater verwelkomd door de burgemeester van Deinze Jan Vermeulen, die het volkse karakter van Danilith Nokere Koerse in de verf zette.

Woordvoerder Robrecht Bothuyne gaf een overzicht van wat Danilith Nokere Koerse te bieden heeft op sportief en ander vlak.

Danilith Nokere Koerse groeit en gaat voor een professionele aanpak, met een vernieuwde huisstijl en, dit jaar ook een vernieuwd parcours. Nog meer spektakel gegarandeerd. Maar we doen dit met respect voor de traditie en sfeer die hoort bij onze koers.

Onze organisatie is in beweging: voor komende editie 2020 zijn we door de UCI erkend als ProSeries en duurt Nokere Koerse niet slechts één dag, maar 4 dagen!

Vrijdagavond 13 maart vliegen we erin met de 4e editie van onze after-work-party Départ Canard.

Op Zaterdag 14 maart is er 'Danilith Nokere Koerse for kids', een door de Vlaamse wielerschool begeleide wielerinitiatie voor 8 tot 14-jarigen. Zaterdagnamiddag is er een internationale topwedstrijd voor juniors (UCI - MJ1.1). Toekomstige kampioenen leer je dan kennen!

Op zondag 15 maart is er de 4e 'Danilith Nokere Koerse Cyclo'. Wielertoeristen kunnen, over 4 afstanden, zelf de uitdaging aangaan! Dit alles in samenwerking met Peloton en in kader van de Etixx Classics Tour.

De hoogdag is en blijft woensdag 18 maart. Dan komen 's werelds topploegen aan de start van de 75ste Danilith Nokere Koerse. Meer en meer topploegen, maar ook meer en meer mediabelangstelling. Dat zorgt voor publicitair rendement voor onze partners. Bovendien komen we in 2020 uit in de UCI ProSeries, zowel voor Men elite als voor Women elite. En dat reeds bij een 2e editie!! Finish van de dames net voor 13u30, de mannen worden tegen 17u aan de meet verwacht.

Danilith Nokere Koerse garandeert u dus een prachtige wieler-hoogdag om samen met uw genodigden mee te maken en te netwerken met heel wat collega’s uit het bedrijfsleven door te kiezen voor één van de vele VIP-formules uit onze partnerbrochure.

Hoofdbrok van de avond was een panelgesprek met wielercommentatoren Michel Wuyts en Frank Hoste, Lotto-Soudal sportdirecteur Frederik Willems, sportcoach Paul Van Den Bosch en Emma Johansson, ambassadrice van onze Danilith Nokere Koerse voor dames. Zij hadden het over het succes van het (Nederlandse) vrouwenwielrennen en de toekomst van de jonge goden Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel.

Het slotwoord van de avond was voor koersdirecteur Rony De Sloovere die de partners bedankte voor hun steun. De avond werd afgesloten met een walking diner verzorgd door traiteur Ronny Soestronck uit Avelgem.