Danilith Nokere Koerse 2019 vrouwen én stoere wagens aan de start - Blog

74ste Danilith Nokere Koerse

Woensdag 20 maart 2019

Danilith Nokere Koerse 2019 vrouwen én stoere wagens aan de start

zondag 28 oktober 2018
Nokere Koerse pakt op woensdag 20 maart 2019 voor de eerste
keer uit met een vrouweneditie.

De dames gaan in Deinze van start om 10 uur, de mannen om 12.30 uur. De vrouwen zullen hetzelfde parcours rijden als de junioren op zaterdag 16 maart, inclusief de kasseienpassages en zeven keer de beklimming van Nokereberg. Dit betekent een afstand van 121 kilometer.


Garage Cnockaert uit Oudenaarde en Garage Paret uit Avelgem, beiden dealers van het Koreaanse merk Ssangyong, sloegen de handen in elkaar en zullen de officiële wagens leveren voor de “wedstrijdleiding".


“Nokere koerse is een topevenement in onze regio en daar zijn wij fier op. Het is dan ook een grote eer om officieel partner te zijn. Bovendien is dit een unieke kans om de naambekendheid van ons merk en onze garages te vergroten in de streek, want Ssangyong heeft zéér betrouwbare en budgetvriendelijke wagens in zijn gamma.


De Tivoli en de XLV werden in 2016 en 2017 zelfs verkozen tot gezinswagen van het jaar, en met de nieuwe Rexton en Musso toont het merk zijn kwaliteiten op zowel design- als 4x4-gebied.


Ook de 5 jaar garantie en assistance wordt echt gewaardeerd door onze klanten.


En dat mag best op dit sportieve evenement in de verf gezet worden. Heel Vlaanderen zal dit trouwens kunnen zien, want de wedstrijd wordt live uitgezonden op “TV” aldus de fiere garagehouders.


Rony De Sloovere, koersdirecteur van Danilith Nokere Koerse mag 6 maanden de SsangYong Rexton testen. Carl De Deken, secretaris en Vip Coördinator van het event, rijdt dan met de gloednieuwe SsangYong Musso. Deze lichte- vracht- luxe- voertuig met 5 zitplaatsen, heeft een extra grote koffer. Dit voor het makkelijk aanleveren van de Danilith Nokere Koerse Champagne ! knipogen Wim van Garage Cnockaert en Tony van Garage Paret.


Samen met de mensen van SsangYong Belux én de organisatie van Danilith Nokere Koerse kijken we uit naar 16, 17 en 20 maart 2019 !


www.ssangyong.be


www.garagecnockaert.be


www.paret-nv.be