Champagne Danilith Nokere Koerse 2019 nu verkrijgbaar - Blog

74ste Danilith Nokere Koerse

Woensdag 20 maart 2019

Champagne Danilith Nokere Koerse 2019 nu verkrijgbaar

vrijdag 07 december 2018
Champagne Danilith Nokere Koerse 2019 nu verkrijgbaar!

Het is voor het tiende jaar op rij dat de organisatoren van Danlilith Nokere Koerse een champagne op de markt brengen, die aan de wielerklassieker is gelinkt.

“Onze champagne is daarmee een klassieker geworden. Je moest eens weten hoeveel mensen me de voorbije weken al gevraagd hebben wanneer hij zou te verkrijgen zijn. De Nokere Koerse champagne is elk jaar tijdens de eindejaarsfeesten zeer gewild: hij wordt gekocht om als geschenk te geven of geserveerd bij de feesten”, weet Carl Dedeken.

Zes wijnboeren

De Nokere Koerse champagne is een Vincent d’ Astrée uit Epernay, midden in de Champagnestreek. “De champagne is geproduceerd door een coöperatieve van zes plaatselijke wijnboeren, die zich hebben verenigd om op te boksen tegen de grote spelers in de sector”, weet Carl.

600 flessen

“Er zijn 600 flessen beschikbaar. Die beperkte oplage maakt onze champagne ook gegeerd bij verzamelaars van capsules. Want elk jaar is die anders, waardoor liefhebbers ze graag in hun collectie hebben. Al is onze champagne vooral populair, omdat hij elk jaar zo lekker is”, knipoogt Carl.

Onze champagne Danilith Nokere Koerse 2019 is te verkrijgen in het kantoor van Carl Dedeken, Nieuw Plein 17 te Kruishoutem/Kruisem, via secretariaat@nokerekoerse.be of GSM 0496/84.19.58.


Foto Ronny De Coster