Belangrijk bericht voor alle wielerfans! - Blog

75ste Danilith Nokere Koerse

Woensdag 17 maart 2021

Belangrijk bericht voor alle wielerfans!

donderdag 12 maart 2020
Belangrijk gezondheidsadvies voor onze VIP's en toeschouwers!


Behoort u tot een risicogroep? Geniet dan van onze wedstrijd via de live-TV uitzending in je vertrouwde en veilige thuisomgeving.

Zo zorg je samen met ons voor een gezonde en veilige 75e editie van Danilith Nokere Koerse!!

Danilith Nokere Koerse doet er alles aan om de komende 75e editie veilig te laten doorgaan voor zowel renners, VIP's als publiek! We volgen de ontwikkeling van COVID-19 dan ook op de voet en staan in nauw contact met diverse overheden. Als wielerliefhebbers begrijpen we uiteraard het DNA van onze sport waarbij de bereikbaarheid van onze helden, sociaal contact en feestelijke gezelligheid de kern is. De actuele situatie dwingt ons echter tot het nemen van diverse maatregelen (zie eerdere artikels)

Een belangrijke bijkomende maatregel waarbij we ook jouw hulp nodig hebben, is het beschermen van 'Risicogroepen' !

Behoor je tot één van de volgende groepen?

- personen ouder dan 65 jaar

- diabetici

- hart-, long- of nieraandoeningen

- kinderen jonger dan 6 maanden

- personen met een verzwakt immuunsysteem

Dan raden wij jullie aan om geen onnodige risico's te nemen en te genieten van onze elite-wedstrijden (dames-heren) via de live-TV uitzending op Sporza, RTBF of Eurosport. De dames-wedstrijd krijgt na de aankomst van de heren-wedstrijd een samenvatting van 20 minuten!

Het is belangrijk om alle belangrijke feiten te hebben voordat je gokt op wielrennen, omdat er zoveel factoren zijn die de uitkomst van een race kunnen beïnvloeden. We zullen je een korte inleiding geven in de wereld van het wielrennen, je dan een beetje leren over de opties voor wielrenweddenschappen en tot slot een sportsbook voor je vinden op Nederlandse gokkasten online dat een goede match voor je is om te beginnen met wedden op wielrennen.

Iedereen kan een of twee keer winnen. U kunt een paar casinospellen, pokerhanden en zelfs enkele weddenschappen winnen. Maar heb jij het in je om ons op de lange termijn te verslaan?

Uiteraard spreken we allemaal opnieuw af in 2021 op de 76ste editie in onze ongeëvenaarde "kermissfeer"

Met sportieve groeten,

het bestuur