77STE DANILITH NOKERE KOERSE

WOENSDAG 15 MAART 2023

AGRISTO schenkt opbrengst verkoop frietjes Danilith Nokere Koerse aan … “De Fietsschool”.

AGRISTO heeft op woensdag 16 maart 2022 aan de start van Danilith Nokere Koerse niet enkel gratis pakjes friet uitgedeeld. Daarnaast verkochten ze ook pakjes frietjes ten voordele van ‘De Fietschool’, een organisatie die mensen leert fietsen en verkeersvaardiger maken.

Anneke Vanfleteren (Marketing & Communicatie Manager van AGRISTO) liet aan de organisatie weten dat ze maar liefst € 750 kunnen schenken aan het goede doel: “Door het aangekondigde goede weer waren veel mensen afgezakt naar de startplaats in Deinze. De sfeer zat er die woensdagmiddag direct in en dit resulteerde in heel wat hongerige kijklustigen.”

Robrecht Bothuyne (voorzitter Danilith Nokere Koerse) blikt tevreden terug op een geslaagde editie: “Vanaf de start tot aan de aankomst stonden vele toeschouwers langs het parcours. Het hoofddoel van onze organisatie is en blijft het organiseren van topwedstrijden met een groots volksfeest. Het is dan ook tof om te zien dat er zich jaar na jaar meer mensen opstellen langs het parcours en afzakken naar Nokere. Verder wil ik ook AGRISTO en de stad Deinze danken voor het organiseren van deze schitterende actie.”

Ook Jan Vermeulen (burgemeester stad Deinze, CD&V) spreekt van een succesvolle editie: “Al vroeg in de morgen waren de talrijke terrasjes op en rond de markt goed gevuld. Op deze manier konden ook de lokale horeca uitbaters meeprofiteren van dit groots feest. Bovendien ben ik als burgemeester verheugd dat AGRISTO de opbrengst van haar frietverkoop schenkt aan het goede doel ‘De Fietsschool’.

MEER INFO

Robrecht Bothuyne
+32 478 21 91 47
robrecht.bothuyne@kruisem.be