77STE DANILITH NOKERE KOERSE

WOENSDAG 15 MAART 2023

Affiche zet mannen en vrouwen op gelijke voet

2022 nieuwe affiche DNK

De affiche van Danilith Nokere Koerse is dit jaar speciaal. Je ziet een mannen en vrouwenbeen, naast elkaar op het podium. De affiche is een creatie van AB Creation, communicatiebureau uit Waregem. De slogan ‘In Nokere staat iedereen op gelijke voet’ spreekt boekdelen. Danilith Nokere Koerse voor dames werd dit jaar grondig vernieuwd. Met een attractief parcours, een live-uitzending via Sporza en het prijzengeld op gelijke hoogte van dat van de mannen, is Danilith Nokere Koerse een trendsetter.

Voorzitter Robrecht Bothuyne: ‘Dat is ook zichtbaar op de affiche. Man en vrouw staan er letterlijk op gelijke voet. We hopen dat we daarmee ook andere organisaties in het vrouwenwielrennen inspireren. We geloven in de groei en toekomst van het vrouwenwielrennen.’

Het zijn niet zomaar benen trouwens; een bekend koppel uit de wielerwereld werd bereid gevonden om hun beste beentje voor te zetten. Wie? Dat kan je raden! Via de facebookpagina van Nokere Koerse wordt een wedstrijd georganiseerd waarmee 5 keer 2 VIP-arrangementen te winnen zijn!