75STE DANILITH NOKERE KOERSE

WOENSDAG 17 MAART 2021

Hoe Nokere bereiken?

Nokere is een klein dorp met 770 inwoners. Grote verharde parkings zijn er niet. Daarom gebruikt de organisatie van Danilith Nokere Koerse traditioneel hoger gelegen weides als parking. Maar ondanks de voorzorgen en heel wat rijplaten, zullen deze weides allicht niet of nauwelijks bruikbaar zijn. Er is gewoonweg veel te veel regen gevallen.

De organisatie heeft echter een oplossing. Ten eerste doen we een oproep om gewoon met de fiets naar Nokere te komen. Er is een fietsenstalling voorzien aan de hoek van de Waregemsestraat en de Lindeknokstraat, aan de ingang van de aankomstzone.

Ten tweede zijn niet minder dan 25 busjes en bussen voorzien die shuttle service zullen voorzien.

Er is een halte aan het Nieuw Plein in Kruishoutem. Die zullen het publiek voeren van Kruishoutem naar de hoofdingang in Nokere. Deze busjes rijden vanaf 11u00 tot 21u00. Parkeren kan in het ruime centrum van Kruishoutem (Kerkakkers, Warandestraat, Markt en omgeving,…).

Ook vanuit Waregem wordt een shuttle-service voorzien. De parking aan het Jeugdcentrum en Waregem Expo kunnen gebruikt worden door wie naar Nokere wil. Er zijn twee haltes voorzien in de Zuiderlaan; in de buurt van het Jeugdcentrum en aan Expo. En dit vanaf 12u00.

Op deze manier wordt het een groot wielerfeest in Nokere en kan iedereen veilig van en naar de aankomstzone in Nokere!